A Little Charles Coffee az MBE Magazinban!

Bemutatkozás

Üdvözlik Önt a cég tulajdonosai: Kis István és Kocsis Enikő.

A Little Charles Coffee BRAND nevet Kis Károly nevű – akkor három éves – gyermekünk tiszteletére, valamint Sydney-ben élő, de 1999-ben itthon elhunyt nagybátyja emlékére adtuk.

2004-ben levédettük ezt a brand-et, majd a Magyar Franchise Szövetségnél be is jegyeztettük. Mára 13 év után ez lett a cég (a Kft.) neve is. Kávéinkat és teáinkat szeretettel kóstoltatjuk, örömmel fogadjuk a minőséget értékelő vendégeink véleményeit és visszajelzéseit.

Receptjeink méltán egyediek; a receptek összeállításában és a kávépörkölés bűvöletére egy 26 évig Kongóban kávéültetvény vezetőjeként tevékenykedő magyar származású hölgy segített, akinek 26 éves töretlen munkáját Leopárd Érdemrenddel jutalmazták.

Kávé-látványpörkölőnk és kávézónk a hajdúszoboszlói zöldségpiac melletti üzletházban, a Bethlen-Dankó utca sarki torony alatt található, mely kávézót teljesen rusztikusan rendeztük be, régiségekkel tarkítva. Készülőben lévő terasza körülbelül 40 férőhelyes fedett és téliesített ónémet stílusban lesz berendezve. Zenés-, illetve kulturális-, művészeti és irodalmi esteket tervezve a teraszon, kedves vendégeinket várjuk szeretettel a kávépörkölés megtekintésére és egy friss, finom csésze kávé vagy tea kóstolására.

A legkülönfélébb zöld-, fekete-, maté-, gyógy- illetve gyümölcs szálas teáink a helyszínen megillatozhatóak, megkóstolhatóak.

Ha ízlik a helyszínen azonnal megvásárolható bármelyik termékünk, illetve ezen weboldal webshop részében megrendelheti a legkülönfélébb összeállításban termékeinket.